Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Названа дата бою Рамірес – Постол: чи стане українець чемпіоном знову?

Названа дата бою Рамірес – Постол: чи стане українець чемпіоном знову?

Український боксер вийде на ринг проти американця Хосе Раміреса, щоб поборотися за титули WBC і WBO.

Понад чотири роки тому Віктору Постолу вдалося здобути феєричну перемогу над аргентинським панчером Лукасом Матіссе і заволодіти титулом WBC у напівсередній вазі. Однак довго протриматися чемпіоном він не зміг і вже в наступному поєдинку з Теренса Кроуфордом втратив свій титул.

Тепер у 36 років Постол на рингу знаменитої арени MGM Grand в Лас-Вегасі спробує знову повернути титул в бою з непереможеним чемпіоном WBC і WBO в напівсередній вазі Хосе Рамірес.

Офіційна дата — 29 серпня, але через різницю у часі в Україні трансляція почнеться близько 6 ранку 30 серпня.

У зв'язку з пандемією бій кілька разів переносили і остаточну дату оголосили тільки за п'ять тижнів до поєдинку. Боксерам довелося тричі починати і припиняти свої тренування. Такі стрибки не можуть не позначитися на динаміці бою, який відбудеться цієї неділі.

Багато хто вважає, що в українця немає шансів. Він давно не на піку кар'єри, на відміну від Раміреса, і від пенсії його відділяє лише кілька боїв. Успіх Постола залежить безпосередньо від того, наскільки він відповідатиме на швидкісні спроби чемпіона подолати джеб і чи зможе прорватися у свою зону комфорту. Для нього — це далека дистанція, адже з досить довгими руками йому краще вдається стабільна робота від джеба. Рамірес же надає перевагу агресивному нападу на ближній і середній дистанції, у нього багатий атакувальний арсенал і активна робота ніг. У американця 68 % перемог з нокаутом, у той час як Постол може похвалитися тільки 36 %.

Цікавий факт: ставки на перемогу українця у букмекерів оцінюються коефіцієнтами 55,15. Це навіть більше, ніж було перед його боєм з Кроуфордом. Що ж, в його перемогу дійсно ледь віриться.

Навіть українські експерти визнають малоймовірність перемоги Віктора Постола. Як прокоментував президент Ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов: «Бокс є бокс, шанс є завжди. Суперник молодий, рветься стати абсолютним чемпіоном. Рамірес — боксер сильний, різкий, жорсткий. Бій буде складний. Якщо Віктор виграє, то перестрибне самого себе. Але зробити це буде дуже-дуже важко».

Хто мав рацію і наскільки видовищним буде бій, ви зможете переконатися вже 30 серпня о 06:00 за київським часом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background