Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

NAVI взяла другий приз ESL One Germany

NAVI взяла другий приз ESL One Germany

Українська команда виграла 80 тисяч доларів

Team Liquid стала чемпіоном ESL One Germany 2020 по Dota 2, обігравши в фіналі Natus Vincere з рахунком 3:1. Переможець забрав $150 тис. Natus Vincere дісталося $80 тис. З призового фонду.

До матчу з Team Liquid українська команда не програла жодного матчу, розібравшись з OG 2:1 в чвертьфіналі верхньої сітки, перемігши Vikin.gg 2:0 в півфіналі і mudgolems з тим же рахунком у фіналі верхньої сітки. Team Liquid почав плей-офф з поразки, поступившись у чвертьфіналі mudgolems 1:2. Далі шведський колектив вже не програвав, обігравши по черзі Nigma, Vikin.gg і Team Secret, а також взявши реванш за поразку в чвертьфіналі у mudgolems.

Турнір проходив в онлайні з 5 жовтня по 1 листопада. 16 клубів розіграли $400 тис.

Український клуб на турнірі представляли гравці FlyToMoon, які приєдналися до Natus Vincere 22 вересня, повідомляє «Чемпіонат». За цей час вони встигли виступити на OGA Dota PIT Season 3, де посіли четверте місце. Повідомлялося, що після закінчення цих турнірів, з огляду на досягнутий результат, клуб прийме рішення про продовження співпраці з гравцями. Пізніше в інтерв'ю Данилу Zeus Тесленко керуючий організацією Євген HarisPilton Золотарьов сказав, що нинішній склад буде проходити випробувальний термін до кінця року.

Склад NAVI по Dota 2: Віктор GeneRaL Нігріні, Володимир RodjER Нікогосян, Алік V-Tune Воробей, Богдан Iceberg Василенко, Андрій ALWAYSWANNAFLY Бондаренко.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background