Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Наполі» пропонував 40 млн. «Шахтарю» євро за Судакова, але без успіху

«Наполі» пропонував 40 млн. «Шахтарю» євро за Судакова, але без успіху

«Шахтар» відмовив керівництву «Наполі» на пропозицію  продати Судакова за 40 млн. євро. За попередніми оцінками, «гірники» хочуть продати футболіста дорожче. 

За інформацією італійського ресурсу «Napoli Magazine» в середині зими відбулися переговори між керівниками «Наполі» та «Шахтаря» щодо можливого контракту Георгія Судакова. «Наполі» мав серйозний намір придбати 21-річного футболіста. Але сторони не домовилися. Попередньо причина в тому, що гірники вважають, що гравця можна продати за більшу суму. 

Якщо збірна України потрапить на Євро-2024, то Судаков матиме змогу проявити себе. І тоді його трансферна ціна зросте. Саме влітку «Шахтар» готовий розглянути пропозиції щодо талановитого півзахисника. 

Георгій Судаков зіграв 21 матчів та забив 4 голі і зробив 1 результативну передачу за «Шахтар». Він отримав високі оцінки за матчі в Лізі чемпіонів, а також в національній збірні в іграх з Італією та Північною Македонію в 2023 році. В грі з македонцями він забив гол і став кращим в нашій команді. Грав Судаков і на Євро-2022 у складі молодіжної збірної. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background