Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Наполі оголосив про призначення Конте головним тренером

Наполі оголосив про призначення Конте головним тренером

Італійський ФК «Наполі» оголосив про призначення Антоніо Конте на посаду головного тренера. Термін дії трудової угоди з італійським тренером розрахований до 2027 року.


Про це йдеться на сторінці клубу у соцмережі X.


«”Наполі” – це команда глобального значення. Дуже щасливий, що зможу працювати в цьому клубі. Можу пообіцяти одну річ – я зроблю все для розвитку і процвітання команди і клубу. Я і моя команда повністю віддамося роботі в клубі», – зазначив Конте.


«Дуже пишаюсь тим, що новим тренером “Наполі” став Антоніо Конте. Антоніо – це топтренер, лідер. Я впевнений, що з ним ми зможемо почати новий цикл. В історії “Наполі” починається нова глава», – зазначив президент клубу Ауреліо Де Лаурентіс.


Варто зазначити, що у минулому сезоні з «Наполі» працювали три тренери. Влітку Лучано Спаллетті замінив Руді Гарсія, але вже в листопаді його звільнили. Ауреліо Де Лаурентіс повернув у клуб колишнього тренера Вальтера Мадзаррі, проте результати італійців лише погіршились. 


З лютого і до кінця сезону з командою працював колишній асистент Саррі і Спаллетті Франческо Кальцона, але йому також не вдалося зупинити падіння команди. Після чемпіонського тріумфу в 2023 році «Наполі» в наступному сезоні завершив першість на десятому місці, і залишився без єврокубків.


Нагадаємо, останнім місцем роботи Конте був лондонський «Тоттенгем», з яким він скандально припинив співпрацю в лютому 2023 року. Також фахівець відомий за роботою зі збірною Італії, «Челсі», «Інтером» і «Ювентусом». Як тренер Конте виграв чотири чемпіонські титули в Серії А, і один – в АПЛ.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background