Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Наполі розпочав переговори з Конте

Наполі розпочав переговори з Конте

Італійський ФК «Наполі» офіційно звернувся до 54-річного Антоніо Конте з проханням очолити команду.


Про це повідомляє журналіст Фабріціо Романо.


За його словами, найближчим часом заплановано прямі переговори, які визначать, чи замінить він на посаді Руді Гарсію, який очолює неаполітанців з літа. Фінальне рішення щодо цього ще не прийнято, адже клубу треба зважити всі «за» та «проти» та обговорити багато деталей з самим Антоніо.


Нагадаємо, 9 жовтня президент «Наполі» Ауреліо Де Лаурентіса зутрічавс з менеджерами клубу та головним тренером італійців,. Рішення про відставку не озвучувалося, проте він висловив невдоволення грою та результатами команди. Не виключена зміна головного тренера найближчим часом.


Що стосується самого Конте, то колишній настравник «Ювентуса», збірної Італії, «Челсі», «Інтера» та «Тоттенгема» залишається без роботи з березня 2023 року. 


Контракт 59-річного Гарсії контракт розразховано на два роки. Чинні чемпіони Італії під керівництвом француза набрали 14 очок у стартових восьми турах Серії А і відстають від лідера «Мілана» на сім очок. У неділю, 8 жовтня, команда Гарсії на своєму полі поступилася «Фіорентині» (1:3).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background