Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Розпочався продаж квитків на матчі збірної України на Олімпіаді-2024

Розпочався продаж квитків на матчі збірної України на Олімпіаді-2024

Стартував продаж квитків на матчі збірної України у груповому раунді Олімпійських ігор-2024 у Парижі.


Про це повідомляє Українська асоціація футболу (УАФ).


Придбати квитки на протистояння українців з Марокко у Сент-Етьєн можна за посиланням. Продаж на поєдинки з Аргентиною та азіатською командою, яка визначиться пізніше, проходить через відповідний сайт стадіону у Ліоні.


Вартість квитків розпочинається від 24 євро. Зазначимо, що один вболівальник може придбати до шести квитків.


Нагадаємо, збірна України потрапила до групи Олімпіади в Парижі. Останній учасник квартету стане відомим за підсумками молодіжного Кубка Азії у травні. Суперником «синьо-жовтих» стане команда, яка посяде третє місце на цьому турнірі.


Дві найкращі команди квартету В вийдуть на двох представників групи А у чвертьфіналі Олімпіади. Фінал відбудеться 9 серпня у Парижі на «Парк де Пренс».


Зауважимо також, що Україна вперше візьме участь у Олімпійському футбольному турнірі. Цю путівку підопічні Руслана Ротаня вибороли торік, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.


Футбольний турнір Літніх Олімпійських ігор пройде у семи містах. Матчі приймуть Париж, Марсель, Ліон, Нант, Ніцца, Бордо, Сент-Етьєн. За регламентом турніру, у заявках команд допускається присутність лише трьох гравців віком від 23-х років.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background