Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

МЮ зробив запит щодо трансфера Луніна

МЮ зробив запит щодо трансфера Луніна

Англійський ФК «Манчестер Юнайтед» зробив запит до іспанського «Реал Мадрид» про перехід українського голкіпера Андрія Луніна. Сума, яку запропонували «Бланкос» не розголошується. У свою чергу іспанці готові розглянути пропозиції від 35 млн євро.


Про це повідомляє Todofichajes.com.


За голкіпером також слідкують італійський «Мілан», французький «Парі Сен-Жермен» та німецька «Баварія».


Нагадаємо, у поточному сезоні Лунін виграв боротьбу у Кепи Аррісабалаги за місце у стартовому складі «Реала». Українець провів 29 матчів за «Бланкос» у всіх турнірах, пропустив 27 м’ячів та 12 разів відіграв «на нуль». Чинна угода Андрія з мадридським клубом закінчується влітку 2025 року. 


Раніше повідомлялося, що Лунін та «Реал» близькі до продовження контракту. Нова угода буде розрахована до літа 2028 року.


Раніше тренер мадридців Карло Анчелотті заявляв про планомірну ротацію воротарів на наступний сезон з огляду на успішну гру Луніна та відновлення після травми основного голкіпера Тібо Куртуа.


«Реал» є лідером у чемпіонаті Іспанії та близький до дострокового чемпіонства. У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів «Бланкос» на виїзді зіграли внічию з «Баварією» – 2:2.


«Манчестер Юнайтед» посідає шосте місце у АПЛ. У наступному матчі клуб зіграє з «Кристал Пелас» 6 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background