Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Чоловіча збірна з біатлону визначила склад на четвертий етап КС

Чоловіча збірна з біатлону визначила склад на четвертий етап КС

Чоловіча збірна України з біатлону визначила склад на четвертий етап Кубка світу в Обергофі (Німеччина).


Про це заявив головний тренер команди Юрай Санітра, передає Суспільне Спорт.


Відомо, що у межах етапу в Обергофі відбудуться дві особисті гонки – спринти та переслідування, а також класична естафета. Раніше Юрай Санітра повідомляв, що заявить на етап п'ятьох спортсменів, без запасних.


Дебютний виклик у цьому сезоні на КС отримав Віталій Мандзин, який у грудні виступав на Кубку IBU та чотири рази оновлював особисті рекорди на цьому рівні. Натомість на останнє, п'яте місце у складі претендували Артем Тищенко та Денис Насико. Тренерський штаб приймав рішення за результатами чемпіонату України.


Склад України на четвертий етап Кубка світу з біатлону

  • Дмитро Підручний, 
  • Артем Прима, 
  • Антон Дудченко, 
  • Віталій Мандзин, 
  • Артем Тищенко.

У порівнянні з третім етапом у Ленцергайде чотири біатлоністи зберегли місце у складі, а Віталій Мандзин замінив Тараса Лесюка.


Нагадаємо, на Чемпіонаті України в Сянках Тищенко та Насико змагались лише у змішаній естафеті на третьому етапі. Тищенко посів третє місце у складі Чернігівської області, пробігши свій етап без промахів та з часом 14:25.2 хвилини.


Насико, який представляв Сумську область, також безпомилково відпрацював на стрільбищі і завоював «срібло», однак поступився Тищенку ходом — 14:31.8. У підсумку до складу України на четвертий етап Кубка світу потрапив Артем Тищенко.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background