Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мудрик забив перший гол за «Челсі» в 2024 році

Мудрик забив перший гол за «Челсі» в 2024 році

Михайло Мудрик вийшов з перших хвилин в матчі 1/8 Кубку Англії «Челсі» - «Лідс» і забив гол. Лондонці виграли 3:2 і зіграють в 1/4 фінала турніру. 

Мудрик був одним з кращих на полі, граючи на лівому  фланзі півзахисту «Челсі». Мудрик отримав пас в район штрафної суперника і одним дотиком направив м’яч у ворота противника. Гол дозволив «Челсі» повести в рахунку 2:1. Хоча суперник і зрівняв рахунок,  господарі вирвали перемогу у компенсований час завдяки результативному пострілу Галлагера.

Мудрик залишив поле в додані хвилини, коли його замінив Стерлінг. Українець отримав оцінку 7,6 від порталу Whoscored. Кращі оцінки отримали лише два гравці «Челсі» - Кайседо (7,7) та Фернандес (8,0). Цікаво, що це перша гра Мудрика з кінця січня. До того він 4 рази виходив на заміну і в 3 матчах був на лавці. Це 27 гра Михайла в цьому сезоні, він забив 5 голів та зробив 2 результативні передачі.  

Під час зимового трансферного вікна з’явилася інформація, що нібито «Баварія» бажала підписати Мудрика. Але мюнхенці швидко знайшли інший варіант та вже не поверталися до цього питання. З іншого боку, «Челсі» розраховує на українця і поки що не готовий продавати Мудрика.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background