Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Марко Ройс може залишити «Боруссію» по завершенню сезону

Марко Ройс може залишити «Боруссію» по завершенню сезону

Півзахисник дортмундської «Боруссії Марко Ройс не бажає продовжувати контракт з нинішнім клубом, який завершується влітку. Пропозицію клубу продовжити співпрацю футболіст відмовив.

Марко Ройс провів за «Боруссію» 12 сезонів. Протягом багатьох років він був лідером команди і вважався одним з кращим гравців країни. Але постійні травми на дозволили гравцю сповна реалізувати свій неабиякий потенціал. За збірну Німеччини він виступав з 2011 по 2022 роки, але не став чемпіоном світу 2014 через травму. 

Травми почали переслідувати Ройса з 2014 року. Через них він так і не вийшов на свій високий рівень, хоча за всіма ознаками міг бути лідером збірної. Зараз Марко розглядає варіанти продовження кар’єри в американській лізі МЛС та в «Боруссії» Менхенгладбах, де він і починав професійну кар’єру. 

У нинішньому сезоні Ройс має непогану статистику. Він доволі часто виходив на поле та забив 6 голів і віддав 4 результативні передачі. «Боруссія» продовжує грати в Лізі чемпіонів і має непогані шанси потрапити до 1/4 фіналу після нічиєї 1:1 з ПСВ в першій грі плей-офф. Тим не менше, шанси Ройса залишитися в наступному сезоні в команді виглядають мінімальними. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background