Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мануель Чарр викликав на бій переможця поєдинку Усик – Ф’юрі

Мануель Чарр викликав на бій переможця поєдинку Усик – Ф’юрі

Регулярний чемпіон WBA у хевівейті Мануель Чарр викликав на бій переможця поєдинку між володарем титулів WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.


Про це повідомляє LuckyPunch.


«Бій Ф’юрі – Усик буде дуже цікавим. Українець це дуже розумний боєць, в нього гарна швидкість. І йому буде протистояти великий хлопець з серйозною вагою. Я радий, що цей бій відбудеться, адже це буде поєдинок за статус абсолюта. Я вважаю, що переможець має зустрітись зі мною у наступному бою», – зазначив німецький боксер.


Зазначимо, WBA призначила Чарра регулярним чемпіоном світу, надавши титул, яким володів британець Даніель Дюбуа. Він став потенційним суперником українця Олександра Усика.


Чарр має до 14 жовтня провести бій з Міллером. Переможець цього поєдинку зустрінеться із суперником, якого визначить WBA.


Нагадаємо, 29 вересня стало відомо про укладення контракту на об’єднавчий бій між сторонами Усика та Ф’юрі. Попередніми датами поєдинку називаються 23 грудня або січень наступного року. Очікується, що дату бою буде офіційно оголошено після поєдинку Тайсона з екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну, який відбудеться 28 жовтня у саудівському Ер-Ріяді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background