Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ман Сіті, Тоттенгем та Ліверпуль обіграли суперників у 22-му турі АПЛ

Ман Сіті, Тоттенгем та Ліверпуль обіграли суперників у 22-му турі АПЛ

31 січня відбулося три матчі 22-го туру чемпіонату Англії – «Манчестер Сіті» зустрічався з «Бернлі», «Тоттенгем» грав з «Брентфордом», а «Челсі» вийшов проти «Ліверпуля».


«Манчестер Сіті» – «Бернлі»: як пройшов матч


Підопічні Пепа Гвардіоли на домашній арені завдали впевнено поразки «Бернлі» – 3:1.


У першому таймі зустрічі дублем відзначився Хуліан Альварес (16-та та 22-га хвилина). Після перерви Родрі (46-та хвилина) забив третій м’яч. У компенсований час гості зуміли провести лише гол престижу.


Додамо, що вперше після тривалої травми зіграв форвард «Ман Сіті» Ерлінг Голанд. У другому таймі норвежець вийшов на заміну замість Кевіна Де Брейне.


АПЛ. 22-й тур

  • Манчестер Сіті – Бернлі – 3:1 (2:0).


«Містяни» посідають друге місце, набравши 46 очок. «Бернлі» залишається на передостанній позиції в АПЛ.


«Тоттенгем» – «Брентфорд»: як пройшов матч


«Тоттенгем» у домашньому поєдинку обіграв «Брентфорд» – 3:2.


Перший тайм завершився на користь гостей завдяки голу Нілу Мопе (15-а хвилина). Після перерви «шпори» забили три м’ячі за 8 хвилин. Результативні удари були на рахунку Дестіні Удоджі (48-ма зхвилина), Бреннана Джонсона (49-та хвилина) та Рішарлісона (56-та хвилина).


«Брентфорд» зусиллями Айвена Тоуні скоротив відставання, проте зрівняти рахунок команді не вдалося. Зазначимо, що форвард, який відбив 8-місячну дискваліфікацію, забив гол у другому поєдинку поспіль.


Єгор Ярмолюк, український півзахисник «бджол», вийшов на заміну на 57-й хвилині, а вже на 90-й отримав жовту картку. 


АПЛ. 22-й тур

  • Тоттенгем – Брентфорд – 3:2 (0:1).


Команда Анге Постекоглу піднялася на 4-те місце в АПЛ, випередивши «Астон Віллу» за додатковими показниками. «Брентфорд» залишився на 15-й позиції.


«Челсі» – «Ліверпуль»: як пройшов матч


«Челсі» на виїзді зазнав поразки від «Ліверпуля» у матчі 22-го туру Англійської Прем’єр-ліги – 1:4.


У першому таймі хлопці Юргена Клоппа відзначилися двічі – спершу Конор Бредлі асистував Діогу Жоті, а потім і сам забив гол.


Перед перервою Дарвін Нуньєс не зміг реалізувати пенальті. На 65-й хвилині «Ліверпуль» таки довів рахунок до розгромного зусиллями Домініка Собослаї, якому асистував Бредлі.


Потім Крістоферу Нкунку вдалося скоротити відставання, але на більше гостей не вистачило. На 79-й хвилині Луїс Діас пробив четвертий м’яч для команди з Ліверпуля та встановив остаточний рахунок зустрічі.


Зауважимо, що український вінгер «Челсі» Михайло Мудрик розпочав поєдинок на лаві запасних. Він вийшов на заміну в перерві і втратив чудову можливість забити гол, пробивши вище воріт.


АПЛ. 22-й тур

  • Ліверпуль – Челсі – 4:1 (2:0).

«Ліверпуль» лідирує в АПЛ, випереджаючи «Ман Сіті» та «Арсенал» на п’ять очок. «Челсі» йде на 10-й позиції.


3 лютого «Бернлі» прийматиме «Фулгем», а «Тоттенгем» мірятиметься силами з «Евертоном». 4 лютого «Ліверпуль» на виїзді вийде проти «Арсенала», а «Челсі» вдома зустріне «Вулвергемптон». 5 лютого «Манчестер Сіті» на виїзді зіграє з «Брентфордом».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background