Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Макгрегор і Серроне зустрілися поглядами перед головним боєм UFC 246

Макгрегор і Серроне зустрілися поглядами перед головним боєм UFC 246

У Лас-Вегасі відбулася прес-конференція перед турніром UFC 246, головною подією якого стане поєдинок між екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором і американцем Дональдом Серроне. Бій пройде в ніч з 18 на 19 січня в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena.

Після відповідей на запитання журналістів, бійці провели традиційну дуель поглядів. Ірландець, відомий скандальною поведінкою, в цей раз здивував шанувальників і потиснув руку майбутньому супернику. Більш того, він досить схвально відгукнувся про "Ковбоя": «‎Серроне - хороший хлопець, якого я поважаю, але я можу прочитати його, як дитячу книгу. Ковбой неодноразово доводив, що він - відмінний боєць з величезним мувсетом, але його фокуси мене не здивують. Я знаю, що він планує робити. Я повністю готовий, але ми подивимося як все складеться в бою. Нас чекає відмінний вечір.

Мої сильні сторони? Відчуваю, що я краще Серроне в швидкості. Я впевнений в собі, впевнений в бою проти будь-якого суперника. Ніхто не може навіть доторкнутися до мене, якщо я повністю готовий і зосереджений.

Я феноменальний в цьому виді спорту, адже я зробив його таким. 18-го січня я нагадаю про це всьому світу. Хоч я і поважаю "Ковбоя", але на UFC 244 проллється кров. Прогнозую свою перемогу нокаутом.»‎

https://youtu.be/TyQR5RhT7GU
Макгрегор проти Серроне. Уже в цю суботу.

Макгрегор не виходив в октагон з жовтня 2018 року, коли він програв Хабібу Нурмагомедову. Однак, на думку ряду експертів, за цей час він значно покращив свою форму і зараз готовий показати високий клас. Відлуння того скандального поєдинку досі переслідують команду ірландця. Так, тренер Конора Діллон Данис не зможе працювати на поєдинку свого підопічного з Дональдом Серроне. «За словами Боба Беннета, Діллон Данис заборгував штату, а не Спортивній комісії. Штраф 7500 доларів за бійку на турнірі UFC 229. Йому не дозволять працювати в кутку Конора Макгрегора на UFC 246, поки він не погасить борг»‎, - написав журналіст Yahoo Sports Кевін Айол в Twitter. Нагадаємо, що тоді росіянин вистрибнув з октагону і намагався атакувати Даніса. Але штрафи отримали всі учасники бійки.

Серроне проводить бій з Макгрегором після двох невдач поспіль. У червні він зазнав поразки від Тоні Фергюсона, а трьома місяцями по тому Джастін Гейджа відправив «Ковбоя» в нокаут.

Експерти і букмекери схиляються в бік перемоги ірландця в цьому бою. Так, екс-чемпіон світу з боксу Тайсон Ф'юрі впевнений, що Макгрегор переможе нокаутом.

Боєць напівсередньої ваги UFC Хорхе Масвідалом також вважає, що бій може закінчитися за два раунди на користь Конора.

Ставки на Макгрегора приймаються з коефіцієнта 1.28, що відповідає 72% ймовірності. Успіх Серроне оцінюється в 3.58 (26%). Нічия - 49.00 (2%).

За плечима ірландця 21 перемога в 25 поєдинках. У Серроне 50 боїв і 36 перемог.

Гонорар за цей бій складе $ 7 млн - $ 5 млн для Макгрегора і $ 2 млн для Серроне.


Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background