Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лунін найближчим часом може продовжити контракт з Реалом

Лунін найближчим часом може продовжити контракт з Реалом

Український голкіпер Андрій Лунін найближчим часом може продовжити контракт з іспанським «Реалом» до 2029 року.


Про це повідомляє журналіст Ніколо Скіри. 


За його словами, цей прогрес у переговорах пов’язаний із діяльністю агента Жорже Мендеша, з яким останнім часом співпрацює українець.


Мадридці намірів підписати із воротарем довгостроковий контракт не приховують. Попередню пропозицію Лунін відхилив, однак ФК підготував покращену пропозицію із збільшенням зарплати.


Раніше тренер «Реала» Карло Анчелотті заявляв про планомірну ротацію воротарів на наступний сезон з огляду на успішну гру Луніна та відновлення після травми основного голкіпера Тібо Куртуа. І тренер, і керівництво клубу розраховують на українського голкіпера, який під час сезону виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги, взятого в оренду у «Челсі» на заміну Куртуа.


Довгі переговори мадридців з Андрієм спровокували активізацію претендентів на нього. У квітні повідомлялося про пропозиції Луніну від «Манчестер Юнайтед», «Баварії» та ПСЖ (парижани нібито готові викласти за воротаря 18 млн євро). Днями стало відомо, що на зв’язок з іспанським клубом щодо українця виходив «Ювентус».


Нагадаємо, сумарно Лунін у сезоні зіграв уже 30 матчів за «Вершкових», 12 із них «на нуль», пропустив 28 голів. Його чотири сейви допомогли команді Анчелотті здолати Баварію (2:1) та вийти у фінал Ліги чемпіонів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background