Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лунін підписав контракт з агентством Polaris Sports

Лунін підписав контракт з агентством Polaris Sports

Український голкіпер іспанського «Реала Мадрид» Андрій Лунін підписав контракт з маркетинговим агентством Polaris Sports. Деталі підписаної угоди не повідомляються.


Про це повідомляє сама агенція.


Що відомо про Polaris Sports


Засновником Polaris Sports є португалець Жорже Мендеш – екс-агент форварда Кріштіану Роналду та багатьох інших відомих футболістів. Торік стало відомо, що українець підписав договір із зірковим агентом.


Нагадаємо, цього сезону Лунін провів 24 гри за «Реал» у всіх турнірах. 11 зустрічей українець провів «на нуль», пропустивши загалом 19 м’ячів. Відомо, що клуб вже веде переговори з воротарем щодо підписання нового контракту. Нинішня угода українця розрахована до кінця сезону 2024/25.


«Реал» поспішає з переговорним процесом щодо продовження контракту з Андрієм на тлі повторного вильоту на тривалий термін Тібо Куртуа. Зазначається, що у новому договорі Луніна буде збільшено заробітну плату та прописано гарантовану кількість ігор, яку українець проведе за сезон. При цьому він буде запасним воротарем, тоді як перший номер повинен залишитися за Куртуа.


Наразі «Реал» є лідиром у Ла Лізі, маючи перевагу у вісім очок над «Барселоною». 


У чвертьфіналі команда Анчелотті зіграє проти «Манчестер Сіті». А наступним суперником «Реала» у чемпіонаті Іспанії стане «Мальорка».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background