Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лунін хоче збільшення зарплати до рівня Куртуа

Лунін хоче збільшення зарплати до рівня Куртуа

Український воротар іспанського «Реал Мадрид» Андрій Лунін запросив у клуба збільшення зарплати до рівня основного голкіпера Тібо Куртуа.


Про це повідомляє El Nacional.


Тренер «Реала» Карло Анчелотті заявляв про планомірну ротацію воротарів на наступний сезон з огляду на успішну гру українця в суперництві з Кепою Аррісабалагою та травму Куртуа.


Андрій розуміє, що опиниться на лаві запасних після повернення основного воротаря. Тому Лунін запросив у іспанця підвищення заробітної плати рівня бельгійця, до чого «Бланкос» виявився не готовий.


На першу пропозицію клуба Лунін відповів відмовою, хоча йому самому та його родині життя у Мадриді до вподоби. У «Реал» готові на підвищення зарплати українцеві, але у більш скромному обсязі. Разом з тим, «Мілан», «ПСЖ», «Баварія» та «Манчестер Юнайтед» готові заплатити Андрію потрібну суму.


Ситуація стає глухою, оскільки «Реал» також не має наміру відпускати свого гравця в статусі вільного агента через сезон. Мадридський клуб готовий до продажу Андрія за 40 млн євро.


Нагадаємо, «Реал» запропонував Луніну продовжити контракт, термін якого спливає влітку 2025 року. На рахунку Андрія у поточному сезоні — 28 матчів у поточному сезоні (з них 12 — «на нуль») та 25 пропущених м’ячів.


Команда Карло Анчелотті у півфіналі Ліги чемпіонів зіграє з «Баварією» (30 квітня та 7 травня). Також «Реал» лідирує у Ла Лізі та близький до дострокового чемпіонського титулу у першості Іспанії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background