Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Луческу розповів про побоювання перед грою з «Ювентусом»

Луческу розповів про побоювання перед грою з «Ювентусом»

Тренер «Динамо» вважає, що результат гри Ліги чемпіонів багато в чому залежатиме від того, як молоді гравці перенесуть стрес переб матчем з туринським клубом

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу розповів про старт команди в Лізі чемпіонів 20 жовтня.

«Така команда, як «Ювентус» може змінювати схему по ходу гри, - сказав Мірча Луческу на передматчевій прес-коонференціі. - У Пірло багато досвідчених і майстеровитих гравців. Вони можуть грати в схемі 3-4-2-1 при атаці або по-іншому. Але при обороні «Юве» все одно грає в 4-4-2. Важлива не схема, а мотивація і дисципліна гравців в конкретному матчі. На такому рівні тренер підлаштовується під гравців, яких має. Бо вони вирішують проблеми на полі. Все залежить від їхнього стану і якості. Залежно від цього будується схема гри.

Це важлива гра для наших молодих футболістів. Їм потрібно подолати стрес і тиск. Звичайно, є емоції. Це нормально. Для багатьох футболістів пройти такий етап за два з половиною місяці дуже непросто. Багато з них сильно виросли. Я впевнений в хлопцях. Вони можуть подолати цей момент і зіграти на дуже хорошому рівні.

Наш бюджет - це як половина зарплати Роналду. Я хочу дати хлопцям інформацію про індивідуальні якості суперників, щоб вони знали про них. А потім зіставити це з командними діями і зіграти з «Юве» на рівних або навіть краще».

Матч «Динамо» - «Ювентус» 20 жовтня розпочнеться о 19:55.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background