Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Луческу назвав причини невдачі «Динамо» в грі з «Ференцварошем»

Луческу назвав причини невдачі «Динамо» в грі з «Ференцварошем»

Кияни не змогли втримати переможний рахунок у матчі 2 туру Ліги чемпіонів

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу розчарований результатом гри в Будапешті. Ведучи в рахунку, гості дозволили «Ференцварошу» зрівняти рахунок.

«Вийшов, можна сказати, дивний матч. Ми домінували, особливо в першому таймі. І в другому таймі ми мали декілька можливостей щоб збільшити рахунок, але, на жаль, цього не зробили, - наводить слова Луческу сайт «Динамо». - Потім ми пропустили гол, який надав сміливості супернику. І, звичайно, вилучення Сидорчука порушило наші плани. Наші оборонні редути без одного гравця стали вже не так надійні, і ми пропустили другий гол. Думаю, що там був фол на нашому гравцеві.

До вилучення Сидорчука у нас все йшло за планом. Він занадто важливий гравець в організації гри в обороні для того щоб його змінювати. Можливо, я помилився в цьому плані. Але і Сергій, маючи такий досвід, не мав права робити такі порушення - на фланзі, а потім в середині поля, особливо знаючи, що у нього вже є жовта картка. Мабуть, він не зміг контролювати емоції. До вилучення у нас все було добре в плані оборони і не було потреби щось змінювати».

Матч «Ференцварош» - «Динамо» завершився внічию - 2:2. В іншому матчі групи «Барселона» в гостях обіграла «Ювентус» - 0:2.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background