Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ломаченко веде переговори з Камбососом про бій за вакантний титул IBF

Ломаченко веде переговори з Камбососом про бій за вакантний титул IBF

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко веде переговори з австралійцем Джорджем Камбососом щодо бою за вакантний титул IBF. Провести поєдинок планують у квітні 2024 року в Австралії.


Про це повідомляє The Australian.


У проведенні івенту зацікавлені арени у Мельбурні, Перті, Сіднеї та Аделаїді. Головним фаворитом на організацію заходу є ROC Arena у Перті, яка вміщує 15 000 глядачів.


Очікується, що офіційний анонс бою відбудеться після того, як IBF оголосить свій чемпіонський пояс у легкій вазі вакантним. Це має статися після бою абсолютного чемпіона Девіна Гейні проти Реджиса Прогрейса у першій напівсередній вазі, яка відбудеться 9 грудня.


Нагадаємо, останнього разу Ломаченко виходив на ринг у травні цього року, тоді він програв Девіну Гейні у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. Після поразки Василь вирішив узяти відпустку до кінця року.


Камбосос в останньому своєму бою переміг британця Максі Г’юза, здобувши титул IBO у легкій вазі. Також Джордж став другим номером у рейтингу IBF. Третім у списку за цією версією у легкій вазі йде українець.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background