Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ломаченко перед боєм з Камбососом: Я з нетерпінням чекаю титулу IBF

Ломаченко перед боєм з Камбососом: Я з нетерпінням чекаю титулу IBF

Український боксер Василь Ломаченко (17-3, 11КО) та австралієць Джордж Камбосос (21-2, 10КО) провели пресконференцію перед боєм, який відбудеться 12 травня у австралійському Перті.


Слова боксерів наводить Foxports.


За словами Камбососа, коли він переможе Ломаченка, для суперника це буде відставкою.


«Я щиро в це вірю. Як я веду спаринг, швидкість, яку я маю – він ніколи не бачив такої швидкості та вибухової сили. У мене є воля, серце, бажання виграти цей бій. Я хочу цього дуже сильно. Я дуже старанно готувався до цього бою. Я не залишив каменя на камені. Неділя, побачиш», – зазначив австралієць.


Василь, відповідаючи на заяву Джорджа, наголосив, що про це вже заявляло багато попередніх суперників.


«Я чую це не вперше. Для мене це не сюрприз. Але побачимося в неділю. Побачимося на рингу! Я занадто довго в цьому виді спорту. Ми двоє професіоналів. Ми знаємо бокс. Ми знаємо стратегію боксу. Це буде дуже-дуже цікаво [нам обом], буде цікаво всім фанатам боксу. Я просто з нетерпінням чекаю титулу IBF. Мені потрібно взяти свій титул, а потім я зможу думати про своє майбутнє», – сказав українець.


Після пресконференції боксери провели традиційну дуель поглядів, яка тривала 3 хвилини 26 секунд. Втрутитись і перервати дуель спробував колишній чемпіон світу у суперважкій вазі. Завершилось тим, що суперників фізично відсторонили організатори.


Нагадаємо, востаннє Ломаченко проводив поєдинок в травні 2023 року. Тоді він боксував з Девіном Гейні за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у легкій вазі і зазнав поразки рішенням суддів. Пізніше американець перейшов у першу напівсередню вагу і звільнив пояси, зокрема IBF.


Що відомо про Ломаченка та Камбососа


36-річний український боксер свій перший бій на професійному рівні провів у жовтні 2013 року. Василь володів чемпіонськими поясами WBA, WBC та WBO у легкій вазі, здобувши перший титул у цій ваговій категорії у 2018 році.


Титул IBF може вперше відійти Ломаченку. Саме цього пояса Ломаченку не вистачило у 2020 році, аби отримати звання абсолютного чемпіона. У вирішальному поєдинку українець зазнав гучної поразки від американця Теофімо Лопеса і втратив власні титули WBA, WBC та WBO.


Камбосос – колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі. На професійному ринзі дебютував у 2013 році. Єдиним суперником, який його переміг, залишається Девін Гейні, який двічі завдав поразки австралійцю після 20 поспіль перемог на професійному рівні.


IBF уже визначила боксерів, які в бої-елімінаторі визначать обов'язкового претендента на пояс організації у легкій вазі. У разі перемоги над Камбососом, Ломаченко зустрінеться з сильнішим у протистоянні британця Максі Г'юза (26-6-2, 5KO) та мексиканця Вільяма Сепеди (29-0, 25KO).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background