Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ліверпуль веде переговори з тренером Феєнорда Слотом

Ліверпуль веде переговори з тренером Феєнорда Слотом

Англійський ФК «Ліверпуль» веде переговори з нідерландським «Феєнордом» про перехід головного тренера команди Арне Слота.


Про це повідомляє журналіст Девід Орнштейн.


Відомо, що керівництво «Червоних» погодило кандидатуру нідерландця. Слот також зацікавлений у проекті мерсісайдського клубу. Також на коуча претендував ще один клуб Англії – «Челсі», в якому грає український вінгер Михайло Мудрик.


Що відомо про Арне Слота


Завершивши кар'єру гравця, у 2013-му році Слот залишився у клубній структурі «Зволле», де протягом сезону тренував молодіжну команду.


Протягом 2014–2016 років був асистентом головного тренера в «Камбюрі», а у 2017-му був запрошений на позицію асистента Джона ван ден Брома у тренерському штабі команди АЗ.


Влітку 2019-го після відходу ван ден Брома був призначений головним тренером АЗ. У першому ж сезоні самостійної тренерської роботи привів команду до «срібла» першості Нідерландів сезону 2019/20, що стало для неї найкращим результатом з часів переможного сезону 2008/09.


15 грудня 2020 року був назначений головним тренером нідерландського «Феєнорду» з початку сезону 2021–22. Вивів клуб до фіналу першого розіграшу Ліги Конференцій УЄФА, де 25 травня в Тирані команда програла італійський «Ромі» з рахунком 0–1. Цього сезону «Феєнорд»  йде другим в Ередівізі, на 10 очок відстаючи від ПСВ. 


Нагадаємо, нинішній головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп влітку покине команду.


«Ліверпуль» посідає друге місце в АПЛ, набравши 74 очки. У наступному матчі команда Клоппа зіграє у дербі з «Евертоном» 24 квітня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background