Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ліверпуль зазнав поразки від Аталанти, Бенфіка мінімально обіграла Марсель: як пройшли матчі Ліги Європи

Ліверпуль зазнав поразки від Аталанти, Бенфіка мінімально обіграла Марсель: як пройшли матчі Ліги Європи

Відбулося чотири матчі 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА: «Ліверпуль» – «Аталанта», «Бенфіка» – «Марсель», «Мілан» – «Рома» та «Баєр» – «Вест Гем».


В одному з поєдинків англійський ФК «Ліверпуль» на своєму полі прикро поступився «Аталанті» – 0:3. На 38-й хвилині «Бергамасків» вивів вперед Джанлука Скамакка. Після перерви форвард відзначився ще раз (61).


Скоротити відставання команді Юргена Клоппа вдалося наприкінці матчу, однак гол Мохамеда Салаха скасували через офсайд. А вже за кілька хвилин Маріо Пашалич (83) вдало зіграв на добиванні і довів справу до розгрому. Зауважимо, що це перша домашня поразка англійського клубу в сезоні-2023/24 у всіх турнірах.


В іншому протистоянні португальська «Бенфіка» на своєму полі завдала поразки французькому «Марселю» – 2:1. На 16-й хвилині «орлам» вдалося вирватися вперед – у цьому допоміг Рафа Сілва. Збільшив перевагу лісабонців на початку другої половини зустрічі Анхель ді Марія (52).


Після влучного удару Пʼєра-Емеріка Обамеянга (67) «Марсель» скоротив відставання, проте на більше гостей не вистачило. Зазначимо також, що весь матч за «Бенфіка» провів український воротар Анатолій Трубін. Для цього це був 43-й матч за португальців.


В італійському дербі «Мілан» вдома поступився «Ромі» – 0:1. Рахунок відкрили підопічні Даніеле Де Россі після кутового – точний удар головою завдав Джанлука Манчіні (17). Наприкінці зустрічі господарі притиснули суперника, однак зрівняти рахунок так і не змогли. 


Як результат, «Рома» взяла у «Мілана» реванш за дві поразки у чемпіонаті (1:2, 1:3) цього сезону, і взагалі виграти у Червоно-чорних перший поєдинок із останніх десяти.


Німецькому «Баєру» вдалося дотиснути «Вест Гем» і вирвати перемогу – 2:0. Команда повністю домінувала на своєму полі, однак довго не могли забити супернику. Вдалося це зробити аж на 83-й хвилині Йонасу Хофманну, а згодом і Віктору Боніфейсу (Йонас до голу додав асист на 90+1).


Ліга Європи. 1/4 фіналу. Перший матч

  • Ліверпуль – Аталанта – 0:3 (0:1)
  • Бенфіка – Марсель – 2:1 (1:0)
  • Мілан – Рома – 0:1 (0:1)
  • Баєр – Вест Гем – 2:0 (0:0).


Всі чотири матчі-відповіді пройдуть 18 квітня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background