Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Леоненко прокоментував відмову Шахтаря продати Судакова за 40 млн

Леоненко прокоментував відмову Шахтаря продати Судакова за 40 млн

Колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко вважає, що півзахиснику донецького «Шахтаря» Георгію Судакову потрібно продовжувати карʼєру у «гірників» й не переїжджати найближчим часом до Європи.


Про це інформує Sport Express.


Леоненко додав, що 40 млн євро за Судакова – замало для донеччан. 


«А взагалі я б залишив Судакова, його ще треба перевірити в єврокубках, тому що, за великим рахунком, він себе ніяк не проявив. Усі говорять про Судакова, але подивіться на його статистику – три голи й один асист у 18-ти матчах.


А в іншому клубі йому буде ще важче, ніж у Шахтарі, адже не всі контролюють м’яч так, як донецька команда. Хороший футболіст повинен виділятися і показувати результат у будь-якому клубі. Уявімо тепер, що він у Наполі. Це ж не той клуб, який щороку на першому місці, часто доводиться вигризати перемоги. Судакову там буде важко», – додав він.


Віктор підкреслив, що «Шахтарю» хочеться продати Георгія за 70 млн, якщо не більше, проте в підсумку все може вийти, як з Михайлом Мудриком.


«Для клубу – це супер, а для футболіста, який не готовий – це не дуже добре. За нього вивалюють купу грошей, а гравець просто не відповідає рівню. Думаю, після Мудрика за великі гроші українців в Англію брати не будуть. Це така сама історія, як із Ярмоленком у Боруссії (Дортмунд). Після Ярмоленка в Німеччину з наших нікого толком і не кликали, тому що в Андрія не вийшло», – сказав Леоненко.


Раніше генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що клуб відхилив запит про трансфер хавбека за 40 млн євро.


Нагадаємо також, що Судакова сватають до топ-клубів Європи. Зокрема, оточення півзахисника веде переговори з «Манчестер Сіті», «Ліверпулем» та «Баварією». Крім того, українець входить до списку пріоритетних цілей «Лейпцига», «Ювентуса» та «Наполі».


«Шахтар» наразі посідає четверте місце в УПЛ. У лютому донеччани зіграють з «Марселем» у плей-оф Ліги Європи.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background