Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кроуфорд вийде на ринг проти Мадрімова за тимчасовий титул WBO

Кроуфорд вийде на ринг проти Мадрімова за тимчасовий титул WBO

Світова боксерська організація (WBO) санкціонувала поєдинок колишнього абсолютного чемпіона у двох вагових категоріях Теренса Кроуфорда (40-0, 31 КО) з чемпіоном WBA у першій середній вазі Ісраїлом Мадрімовим (10-0-1, 7 КО) з Узбекистану.


Про це повідомляє Boxing Scene.


Відбутися бій має 3 серпня, а на кону стоятиме тимчасовий титул у першій середній вазі та право боротися за чемпіонський пояс WBO, який належить американцю Себастьяну Фундорі.


Нагадаємо, наприкінці березня Фундора роздільним рішенням переміг Тіма Цзю, завоювавши титули WBO та WBC у першій середній вазі. Обидва боксера отримали безліч розсічень, а американець до того ж зламав носа. Спортивна комісія штату Невада усунула Себастьяна від боїв за медичними показниками до вересня. 


Кроуфорд має титул «суперчемпіона» WBO за свої заслуги в інших вагових категоріях. Якщо Фундора після свого повернення вибере собі іншого суперника, WBO отримає право позбавити Себастьяна пояса.


Теренс в останньому бою переміг Еррола Спенса у липні 2023 року. Мадрімов переміг Магомета Кубранова 8 березня, завоювавши титул WBA у першій середній вазі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background