Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Кривбас» підписав контракт з камерунцем Іваном Дібанго

«Кривбас» підписав контракт з камерунцем Іваном Дібанго

Криворізький «Кривбас» придбав камерунського захисника Івана Дібанго у естонського клубу «Левадія». Контракт розрахований до середини 2026 року. 

Офіційно контракт з камерунцем було  підписано на цьому тижні. Криворіжці скористалися пунктом контракту Дібанго, де вказана можливість викупити оренду та укласти повноцінній контакт з Левадією. За інформацією «Трансфермаркета» «Кривбас» виплатив естонцям 800 тис. євро.  

Дібанго на правах оренди грав за «Кривбас» з 2022 року і забив 1 гол та зробив 4 результативні передачі. Він провів 19 матчів у нинішньому сезоні та став кращим гравцем клубу в першому колі за версією вболівальників. Камерунець заявив, що він дуже радий, що підписав з «Кривбасом» контракт, і що прагне зіграти друге коло на тому ж рівні, що і в першому. 

Зараз «Кривбас» лідирує у чемпіонаті, маючи 37 очок. У наступному турі криворіжці грають з «Шахтарем». У цій грі багато що буде вирішуватися. Якщо «Кривбас» переможе, він отримає хороші шанси на золото. Виграш «Шахтаря» дозволить «гірникам» скоротити відставання до 2 очок. Враховуючи 2 запасних ігри «Шахтаря», вони можуть розраховувати тоді на лідерство найближчим часом. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background