Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Красюк оцінив можливість проведення обʼєднавчого бою між Ломаченком та Берінчиком

Красюк оцінив можливість проведення обʼєднавчого бою між Ломаченком та Берінчиком

Український промоутер Олександр Красюк оцінив можливість проведення об’єднавчого бою між Василем Ломаченком та Денисом Берінчиком, якщо обидва боксери зможуть стати чемпіонами світу у легкій вазі цього року.


Про це йдеться на YouTube -каналі Тайк Майсон.


«Я думаю, що найбільш реальним буде об’єднавчий поєдинок між Берінчиком і Шакуром Стівенсоном, ніж із Ломаченком. Не думаю, що світова спільнота дуже зацікавлена у поєдинку двох українців за кілька титулів. Хоча для нас це була б історична подія.


Щодо Ломаченка, я не можу коментувати, бо я не знаю його реальних мотивів і реальних планів. Багато всього ще має статися, але одне можу сказати точно, що вболіватимемо за наших», – зазначив Красюк.


Він додав, що чим більше чемпіонів буде в Україні, тим частіше звучатиме наш гімн, підніматиметься наш прапор, і тим більше згадок у світових медіа буде про нашу державу. 


Відомо, що Ломаченко свій наступний бій проведе 12 травня проти Джорджа Камбососа за вакантний пояс IBF у легкій вазі. Поєдинок відбудеться о 5-й ранку в австралійському Перті.


Берінчик зустрінеться на рингу з Еммануелем Наваррете 18 травня у Сан-Дієго. Це буде бій за вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі. Всесвітня боксерська організація санкціонувала цей поєдинок ще наприкінці січня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background