Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Красюк назвав причину вибору дати бою Усик – Фʼюрі

Красюк назвав причину вибору дати бою Усик – Фʼюрі

Головною причиною вибору дати бою між чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф’юрі 18 травня є дедлайн від IBF.


Про це повідомив промоутер українця Олександр Красюк, передає Fight News.


«Ми всі знаємо, що IBF дуже довго відкладає свій обов’язковий захист, уможливлюючи бій за звання абсолютного чемпіона світу. У якийсь момент вони не зможуть перенести обов’язковий захист. Тому було досягнуто згоди, що IBF дозволить продовжити дедлайн поєдинку на 90 днів у разі травми, що насправді і сталося. Тому 18 травня – це дата бою. Я назвав би це причиною вибору дати», – пояснив він.


Красюк додав, що з погляду ідеального часу для відновлення боксерік та повернення до бою, краще було б провести його наприкінці року.


«Але тоді нам довелося б розібратися із захистом титулу IBF. Бій із Філіпом Хрговичем був би гарним варіантом, але ти ніколи не знаєш, як пройде поєдинок і хто переможе. Саудівці не захотіли ризикувати, тож призначили бій на 18 травня», – додав Олександр.


Нагадаємо, поєдинок за титул абсолюту мав пройти у саудівському Ер-Ріяді 17 лютого. Проте за два тижні до бою Тайсон травмувався під час спарингу з Агроном Смакічі. 


Повідомлялося, що штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн. При цьому договір на бій між українцем та британцем має пункт про реванш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background