Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Каземіро, s1mple та woro2k зіграють у шоу-матчі з CS2 на підтримку батальйону «Айдар

Каземіро, s1mple та woro2k зіграють у шоу-матчі з CS2 на підтримку батальйону «Айдар

Стали відомі всі учасники благодійного шоу-матчу з Counter Strike 2, який гравці «Арсеналу» українець Олександр Зінченко та бразилець Габріел Жезус організують разом із батальйоном «Айдар» Збройних сил України (ЗСУ).


Учасниками шоу-матча 26 лютого, крім Зінченка та Жезуса, стали півзахисник «Манчестер Юнайтед» Юнайтед Каземіро, гравець Natus Vincere Олександр «s1mple» Костилєв, який на правах місячної оренди перейшов у Team Falcons та один із лідерів Monte Володимир «woro2k» Велетнюк.


Участь у матчі також візьмуть Михайло «leb1ga» Лебіга, Микола Зирянов, Михайло «Kane» Благін, легенда NAVI Арсеній «ceh9» Триноженко, Дмитро «Jambo» Семера, представники батальйону «Айдер» Микола «Фокс» Дяченко та Андрій «Чічен» Отчиченко.


Зазначається, що гроші збиратимуться на купівлю засобів РЕБ, дронів та транспорту для українських воїнів. Мета благодійного заходу – зібрати 30 млн грн.


Для всіх донаторів організатори приготували призи від українського футболіста. Для того щоб взяти участь у розіграші, необхідно придбати квиток вартістю 100 грн. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background