Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Камбосос про бій з Ломаченко: Одного з нас нокаутують

Камбосос про бій з Ломаченко: Одного з нас нокаутують

На думку австралійця Джорджа Камбососа, переможець його бою з колишнім чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком визначиться нокаутом.


Про це повідомляє Boxing news 24.


«На мій погляд, на кону стоять кар’єри. Думаю, ви отримаєте цей змагальний характер, але тут є велика повага з обох сторін. Ми з великою повагою ставимося до того, чого ми досягли, і до тих бійців, якими є – воїнами, які привносять на ринг дію та азарт. Всередині цього рингу повага закінчується.


Саме тут ми займемося своєю справою. Йому це може не подобатися, і мені також, але одного з нас нокаутують», – наголосив він.


Нагадаємо, Ломаченко та Камбосос проведуть поєдинок за вакантний пояс IBF у легкій вазі 12 травня. Цей івент, який передбачає також два поєдинки в андеркарді, відбудеться на «RAC Arena» у Перті, початок – орієнтовно о 5:00 за київським часом.


Свій останній бій 35-річний Ломаченко провів у травні 2023 року, поступившись Девіну Гейні у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. У своєму останньому поєдинку Камбосос переміг британця Максі Хьюза, здобувши титул IBO у легкій вазі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background