Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Інтер достроково став чемпіоном Італії

Інтер достроково став чемпіоном Італії

У матчі 33-го туру італійської Серії А «Інтер» на виїзді обіграв «Мілан» (2:1) та достроково оформив собі чемпіонський титул.


Рахунок відкрили на 18-й хвилині підопічні Сімоне Індзагі – подачу Бенжамена Павара зблизька замкнув Франческо Ачербі.


Далі гра загострилася. Шанси на збільшення відриву втратили Лаутаро Мартінес, Маркус Тюрам та Генріх Мхітарян. Також можливість забити суперникам згаяв захисник «Мілана» Давіде Калабрія.


У другому рахунок збільшився на користь «Інтера» – на 49-й хвилині Тюрам прошив Майка Меньяна низовим ударом з лінії штрафного майданчика. «Мілан» намагався переламати хід протистояння і на 80-й хвилині Фікайо Томорі добив м’яч після удару Маттео Габбії впритул і сейву Яна Зоммера. Шанс на нічию був, однак Крістіан Пулішич з команди Стефано Піолі скористався ним невдало.


Варто зазначити, що суперники закінчували гру дев’ять на десять. У компенсований час були вилучені Дензел Думфріс та Тео Ернандес, а трохи пізніше Давіде Калабрія.


Серія А. 33-й тур

  • Мілан – Інтер – 1:2 (0:1).


«Інтер» вшосте виграв Дербі Делла Мадонніна поспіль і забезпечив собі чемпіонський титул, відірвавшись від «Мілана» на 17 очок. «Нерадзуррі» стали другою командою, яка виграла 20 титулів чемпіона Італії, що дозволить їй отримати другу зірку на своїй футболці. Зірка присуджується за кожні десять титулів у Серії А. За кількістю чемпіонств в Італії лідирує «Ювентус» – 36 перемог.


У наступному турі «Інтер» прийме з «Торіно», а «Мілан» у гостях зіграє проти «Ювентуса», який випереджає у таблиці на п’ять очок.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background