Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Іноуе – найкращий у світі, Усик навіть близько не стоїть, – президент Top Rank

Іноуе – найкращий у світі, Усик навіть близько не стоїть, – президент Top Rank

На думку президента промоутерської компанії TopRank Тодда ДюБефа, найкращим боксером у світі незалежно від вагової категорії (P4P) є не володар безперечного титулу у хевівейті Олександр Усикє, а абсолютний чемпіон світу у другій найлегшій вазі Наоя Іноуе.


Про це інформує talkSPORT.


За словами ДюБефа, «люди захоплені рейтингами P4P, але їхня думка легко змінюється після кожного останнього виступу».


«Якби я показав вам п’ятий раунд бою Ф’юрі проти Усика і сказав: “Він хлопець номер один незалежно від вагової категорії”, ви б сказали: “Що? Як він може бути номером один, його б’ють кожним аперкотом?”. Його голова піднята, руки опущені.


Ми не бачили цього з Іноуе. Японець отримав нокдаун у своєму останньому бою, але це були дрібниці. Усика не збивали з ніг, але ви бачили, як він отримав удар у корпус у бою з Дюбуа, який люди вважали спірним», – зазначив він.


Президент Top Rank зауважив, що Іноуе майстерно завоював усі дивізіони і бився з усіма: 


«Він упевнений у собі, і те, як він руйнує людей, справді унікально». 


Нагадаємо, в останній редакції рейтингу P4P від The Ring Усик вийшов на перше місце. А Іноуе, який очолював список найкращих бійців раніше, перемістився на другий рядок.


Сталося це після перемоги українця у бою проти Тайсона Фʼюрі в ніч на 19 травня – роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. 


Між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій між відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background