Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гравець Реала Вінісіус став співвласником кіберспортивної організації LOUD

Гравець Реала Вінісіус став співвласником кіберспортивної організації LOUD

Форвард ФК «Реал Мадрид» Вінісіус Жуніор став співвласником бразильської кіберспортивної організації LOUD.


Про це інформує Esports.


Футболіст співпрацюватиме з LOUD для «реалізації нових освітніх ініціатив та виробництва контенту. Зокрема, кіберспортивна організація буде підтримуватиме діяльність, створеної Жуніором організації, яка надає бразильським дітям освітні ресурси через мобільний додаток. Команда та Вінісіус «впроваджуватимуть новий контент і прагнутимуть покращити дошкільну освіту на території Бразилії».


Зі свого боку, бразилець створюватиме ексклюзивний контент для LOUD у соціальних мережах. Також Вінісіус виконуватиме роль посла та громадського діяча.


Що відомо про LOUD 


LOUD була заснована в 2019 році і вважається однією з найбільш швидкозростаючих кіберспортивних організацій в Латинській Америці. У березні 2023 року LOUD стала віце-чемпіоном турніру з VALORANT – VCT 2023: LOCK//IN São Paulo.


Нагадаємо, 23-річний Вінісіус – не перший відомий футболіст, який інвестує у кіберспорт. У листопаді Ліонель Мессі став співвласником аргентинської організації KRÜ Esports, заснованої його відомим співвітчизником та екс-партнером Серхіо Агуеро.


Вінісіус цього сезону провів за «Реал Мадрид» 13 матчів, забив 6 голів і віддав 4 асисти. У середині листопада бразилець, граючи за збірну, отримав розрив м’яза стегна і вилетів щонайменше на два місяці.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background