Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

IBF призначила бою Хрговича та Дюбуа статус поєдинку за тимчасовий титул

IBF призначила бою Хрговича та Дюбуа статус поєдинку за тимчасовий титул

Міжнародна боксерська федерація (IBF) офіційно призначила бою Філіпа Хрговича (17-0, 14 КО) та Даніеля Дюбуа (20-2, 19 КО) статус поєдинку за тимчасовий титул IBF. 


Про це повідомляє журналіст Ден Рафаел.


Відомо, що федерація надіслала листи всім залученим сторонам. Це рішення означає, що IBF не робитиме чемпіонський пояс вакантним і призначатиме його переможцю поєдинку Хргович – Дюбуа. Український боксер Олександр Усик збереже титул абсолютного чемпіона світу.


Нагадаємо, бій Хрговича та Дюбуа пройде 1 червня у Саудівській Аравії. Також у рамках масштабного вечора боксу пройде поєдинок Деонтея Вайлдера та Чжана Чжилея.


У грудні 2023-го Дюбуа нокаутував Джаррелла Міллера. Хргович у рамках того ж вечора боксу в Ер-Ріяді технічним нокаутом у першому раунді переміг Марка Де Морі з Австралії.


Раніше президент IBF Деріл Піплс заявив, що Усик зобов’язаний провести захист титулу за версією цієї організації з офіційним претендентом Хрговичем, перш ніж проведе повторний поєдинок проти Тайсона Ф’юрі. Команда українця звернулася до IBF із проханням відкласти поєдинок із Хрговичем.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background