Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гірн щодо проведення реваншу Усик – Фʼюрі: Рішення буде прийняте за кілька днів

Гірн щодо проведення реваншу Усик – Фʼюрі: Рішення буде прийняте за кілька днів

Остаточне рішення щодо реваншу між новим абсолютним чемпіоном хевівейту Олександром Усиком та колишнім володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі буде прийняте за кілька днів.


Про це повідомив промоутер Едді Гірн, передає iFLTV.


«Думаю, що остаточне рішення щодо реваншу Усика і Ф’юрі буде прийнято через кілька днів. Щоб прийняти поразку, потрібен час. Потрібен час, щоб оцінити травми. Подивимося, як розвиватимуться події. Думаю, що Тайсон захоче ще раз битися з Олександром Усиком. Ми побачили чудову битву. Реванш стане величезною подією», – зазначив помоутер.


Гірн наголосив, що його підопічний Ентоні Джошуа хотів би бій з Фʼюрі, або Усиком. Якщо ж ні – наступного тижня можуть ухвалити рішення про поєдинок з переможцем бою Хргович – Дюбуа.


«Ми хочемо провести бій Джошуа – Ф’юрі незалежно від того, програє або переможе Тайсон у реванші. Я думаю, що ми побачимо цей поєдинок. Очевидно, ми хочемо, щоб Тайсон Ф’юрі переміг. Думаю, що він може це зробити, це був би ідеальний сценарій», – додав Гірн.


Нагадаємо, Усик переміг Фʼюрі роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113 в ніч на 19 травня. Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. Повторний бій між українцем та британцем має відбутися у жовтні у Ер-Ріяді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background