Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Хабіб Нурмагомедов поки не збирається на пенсію

Хабіб Нурмагомедов поки не збирається на пенсію

Чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов поки не збирається на пенсію.

Нурмагомедов був непереможний протягом всієї кар'єри в ММА. Особистий рекорд «Орла» - 28-0.

24 жовтня на турнірі UFC 254 він повинен битися з тимчасовим володарем титулу Джастіном Гетджі в об'єднавчому поєдинку чемпіонату.

Всі прогнози будуть на користь Хабіба і по мірі того, як він наближається до позначки рекорду 30-0, багато хто вважає, що після наступних двох перемог, Хабіб "повісить рукавички".

Але виступаючи перед журналістами в Росії, він заявив, що остаточного рішення з цього приводу у нього немає.

«З приводу виходу на пенсію у мене було багато різних думок», - сказав Нурмагомедов. «Прямо зараз я думаю про свій наступний бій. Подивимося що буде далі. Зараз мені 31 рік, у вересні мені виповниться 32 роки. Я більше не новачок. Озираючись назад на те, скільки часу я витратив на спорт, можна сказати, що я ветеран. Я професійний боєць 12 років, з 2008 року. Я в UFC більш восьми років. Якщо озирнутися назад, у мене була відмінна кар'єра ".

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт заявив, що готовий запросити Нурмагомедова проти Жоржа Сен-П'єра на фінальний бій «Орла», якщо він цього захоче.

Нурмагомедов домігся великих успіхів в ММА. Він переміг таких, як Конор МакГрегор, Дастін Пуарье і Рафаель дос Аньос. Якщо він зможе додати Джастіна Гетжі в список, це ще більше зміцнить його статус непереможного бійця.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background