Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф’юрі вже тренується після розсічення

Ф’юрі вже тренується після розсічення

Тайсон Ф’юрі відновив тренування і зняв шви, накладені після розсічення обличчя під час спарингу. Британець готується до бою з Усиком, який перенесено на травень. 

Пройшло два тижня після травми Тайсона Ф’юрі, і він зняв шви з рани та розпочав новий етап підготовки до бою з Усиком. Після отримання пошкодження британцю одразу зробили шви 2 лютого.   Нагадаємо, що цей поєдинок повинен пройти 17 лютого, але його перенесли на 18 травня через пошкодження британця на тренуванні. Зараз, як і раніше  Ф’юрі заявляє про бажання та готовність зустрітися в рингу з українським боксером. 

Поєдинок Тайсона Ф’юрі  та Олександра Усика переносився вже 6 разів. Ця епопея вже триває півтора роки. Незважаючи на заяви британця про готовність боксувати з Усиком, у багатьох вже з’являються сумніви в чесності цих промов. Хоча двох тижнів, за переконанням медиків, повністю достатньо для загоєння подібних ран. 

Раніше була призначена дата проведення бою – 23 грудня. Але Ф’юрі отримав пошкодження в поєдинку з Френсісом Нганну. Травма начебто не була критичною, але і вона стала причиною перенесення бою з Усиком. Сподіваємося, що до 23 травня нічого не трапиться і матч все ж таки відбудеться. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background