Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф’юрі вважає, що здолає Усика за сім раундів

Ф’юрі вважає, що здолає Усика за сім раундів

Володар чемпіонського поясу WBC Тайсон Ф’юрі вважає, що переможе українського чемпіона Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона світу у хевівійті за сім раундів.


Про це повідомляє LuckyPunch.


«Я у чудовій формі. У моїй команді справжні профі, мене тренують найкращі фахівці. Мій ідеальний тренувальний кемп – це 7-8 тижнів. Я готовий розпочати табір наступного тижня.


Не знаю, чи буде Олександр Усик моїм найскладнішим опонентом у кар’єрі. Я не бився з ним, але думаю я зупиню його протягом 7 раундів», – наголосив він.


Британець також додав, що поєдинок Джошуа проти Нганну є відмінним.


«До поєдинку зі мною Френсіса ніхто серйозно не сприймав. Він довів усім, що вони помилялися. Я зробив його зіркою, мультимільйонером. Нганну має опуститися на коліна і цілувати мені ноги за те, що я для нього зробив», – зазначив Тайсон.


Нагадаємо, Ф’юрі та Усик мали провести 17 лютого поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Спеціальним гостем івента був призначений Леннокс Льюїс, а в андеркарді планувалися сім боїв.


За два тижні до бою Ф’юрі травмувався під час спарингу. Через це поєдинок вирішили перенести на 18 травня.  Івент, як і раніше, прийме столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд. WBC пропонує провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їх кількість до 5-6 осіб.


Президент WBC Маурісіо Сулейман оголосив, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Проте, доля можливого реваншу залежить від проведення першого бою. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background