Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф'юрі розповів про свої плани на боксерську карʼєру

Ф'юрі розповів про свої плани на боксерську карʼєру

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі до завершення кар'єри планує провести ще щонайменше п'ять поєдинків.


Про це скандальний британець написав на Instagram-сторінці британця.


Зазначимо, 17 лютого «Циганський король» мав вийти на ринг у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) проти володаря поясів WBA, WBO та IBF у гевівейті Олександра Усика. Однак через розсічення у Тайсона, отриманого у спарингу, поєдинок перенесли на травень.


Промоутер Усика Олександр Красюк порадив Фʼюрі «подумати про завершення карʼєри». Проте Тайсон не збирається цього робити. Він планує провести щонайменше пʼять боїв, два з них – за абсолютного чемпіона проти Олександра.


«Я продовжую чути, як люди кажуть, что мені варто завершити кар'єру або в мене є такі плани. Я не йду: в мене два поєдинки з Усиком за абсолютного чемпіона, потім ми збираємося побитися з Ентоні Джошуа — можливо, двічі, якщо він захоче реванш після побиття; і потім я знову битимуся із [Франсісом] Нганну», – зазначив британець та додав, що це лише початок.


Нагадаємо, сторони Ф'юрі та Усика вже погодили майбутній реванш. Перед повторним поєдинком нового абсолютного чемпіона світу можуть позбавити поясу IBF, якщо він відмовиться від обов'язкового поєдинку з претендентом Філіпом Хрговичем.


У жовтні 2023 року Тайсон бився проти Франсіса Нганну. Тоді абсолютний дебютант професійного боксу відправив британця в нокдаун у третьому раунді, але Ф'юрі довів зустріч до перемоги роздільним рішенням суддів.


За пояс WBC Ф'юрі востаннє бився у грудні 2022 року, коли переміг британця Дерека Чісору технічним нокаутом у десятому раунді та втретє поспіль захистив звання чемпіона світу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background