Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф’юрі повинен тримати на дистанції Усика і перебоксувати його – Отто Валлін

Ф’юрі повинен тримати на дистанції Усика і перебоксувати його – Отто Валлін

Шведський суперважковаговик Отто Валлін прокоментував перший бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. На його думку, на реванші британцю необхідно працювати над тактикою, щоб відібрати в українця пояси.


Про це повідомляє Fight News.


«Дивлячись на Тайсона, розумієш, що він більший хлопець. Тому Ф’юрі повинен тримати на дистанції Усика і перебоксувати його, але це важко зробити, тому що Усик дуже хороший боєць. Те як він потряс Ф’юрі в першому бою, було разюче. Він прийшов з важкого дивізіону, потряс Тайсона і майже добив його.


Ф’юрі має бути дуже розумним і тримати Усика подалі від себе, використовувати свої довгі руки, а коли суперник наближається, навалитися на нього і зв’язати. У першому бою Тайсон намагався утримати його, але Усик виривався і продовжував бити», – зазначив Валлін.


Нагадаємо, Усик завдав поразки Фʼюрі в ніч на 19 травня. Перемогу українцю присудили роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті.


Пізніше стало відомо, що Усик віддає пояс IBF переможцю британського дербі між своїми двома колишніми опонентами по рингу – Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Таким чином, він втратив статус абсолютного чемпіона світу в хевівейті, який мав понад місяць.


Між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. Він має відбутися 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background