Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф’юрі про Усика: Не вірю, що він випереджає мене у швидкості

Ф’юрі про Усика: Не вірю, що він випереджає мене у швидкості

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі прокоментував можливий бій з володарем титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександром Усиком.

За словами «Циганського короля», це буде рівний поєдинок.

«Якби йому було 22, можливо все було б інакше, але він старий. Він мав 300 аматорських боїв, він теж втомився. На його годиннику близько 250 000 миль. Він мав 315 аматорських боїв або близько того, і мав близько 20 професійних боїв. Я не вірю, що в нього найкраща робота ніг у боксі, я також не вірю, що він випереджає мене у швидкості», — наголосив він.

Британець додав, що 2023 рік буде найважливішим рік у його карʼєрі:

«У 2023 році на нас чекають великі бої, яких так прагнуть фанати. Насамперед говоримо про Усика. Я готовий, я хочу битися з Усиком, чи то в Саудівській Аравії, чи тут, у Великій Британії».

Тайсон підкреслив, що Усик готовий прийняти виклик від нього.

«Він прийшов на мій бій із Чісорою, тож з ним чесна гра. Його нелегко зрозуміти, він спритний шульга з дуже хорошими навичками, чемпіон Олімпійських ігор. І він набирає гарну форму, тож я справді з нетерпінням чекаю цього виклику», — резюмував боксер.

Нагадаємо, на початку грудня Ф’юрі достроково переміг Дерека Чісору, зберігши титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC. Після бою він покликав на ринг Усика, де боксери провели дуель поглядів.

За словами менеджера Усика Егіса Клімаса, переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі наближаються до завершення. Довгоочікуваний поєдинок може відбутися у лютому або на початку березня наступного року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background