Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф'юрі про майбутній бій з Усиком: Я готовий

Ф'юрі про майбутній бій з Усиком: Я готовий

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі готовий до бою проти володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександра Усика.

Про це він заявив у коментарі Boxingnews24.

За словами «Циганського короля», поєдинок за звання абсолютного чемпіона може відбутися в лютому чи на початку березня наступного року.

«Я з нетерпінням чекаю 2023 року. Чую всі ці розмови про великі гроші в Саудівській Аравії. Френк Воррен казав мені, що бій може відбутися в першому кварталі наступного року, у лютому чи на початку березня. Тому зробимо це. Я готовий, і Усик, схоже, теж готовий... Ви можете поставити мене під №1, а імена наступних троїх суперників покласти в капелюх і вибрати. Це Джойс, Усик та Вайлдер», — наголосив Ф'юрі.

Нагадаємо, Ф'юрі переміг Дерека Чісору і зберіг титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC. Після бою Ф'юрі покликав на ринг Усіка. Боксери провели дуель поглядів

Свій наступний бій Ф'юрі планував провести проти Усика у лютому-березні 2023 року. Проте травма Ф'юрі може вплинути на термін проведення бою з Усиком. Тайсон травмував руку в поєдинку із Чісорою. На відновлення потрібно 6-8 тижнів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background