Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф'юрі про бій з Усиком: Це мій час, моя доля, мої ера та покоління

Ф'юрі про бій з Усиком: Це мій час, моя доля, мої ера та покоління

Володар титулу WBC в суперважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) вважає, що український боксер Олександр Усик (21-0, 14 КО) не має шансів у бою проти нього через різницю в габаритах та «елітний» статус «Циганського короля» в дивізіоні.


Про це він сказав на прес-конференції, передає The Guardian.


«Коли крузервейти переходять до великих хлопців, зазвичай їм бракує [необхідного]. Можна перемогти великих середняків, але не переможеш елітних надважковаговиків  розмір дійсно має значення», – наголосив Фʼюрі.


Він додав. що для існування вагових категорій є причини: «І [Усика] буде недостатньо, коли він боксуватиме зі мною 18 травня. Це мій час, моя доля, мої ера та покоління».


Тайсон також провів паралелі між боєм проти Олександра та його поєдинком з іншим українсцем Володимиром Кличком, якого він переміг у 2015 році на шляху до свого першого титулу чемпіона світу.


«Я сказав, що якщо не зможу перемогти старого Володимира, з мене користі – нуль. І я скажу це знову: якщо не зможу здолати Усика, очевидно, я нічого не вартий. Але якщо я переможу, то здолаю чергового суперника. Чудово, прекрасно – давайте наступного», – зазначив англієць.


Нагадаємо, після переходу до гевівейту найчастіше Усик перемагав рішенням суддів: двічі воно було одностайним на користь нашого боксера, а ще раз – роздільним. Дебютний нокаут у категорії Олександр оформив в останньому поєдинку проти Даніеля Дюбуа.


Бій за чотири основних пояси між Ф'юрі та Усиком пройде 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Переможець бою Усик — Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном у гевівейті з 1999 року. Досі в надважкій вазі ніхто не об'єднував одразу чотири основних титули.


Свій останній поєдинок Ф'юрі провів у жовтні 2023 року, коли попри нокдаун здолав абсолютного дебютанта професійного боксу Френсіса Нганну.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background