Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Франк Рібері повернеться до Баварії

Франк Рібері повернеться до Баварії

Бувший футболіст «Баварії Франк Рібері може повернутися до клубу у якості тренера. Поки що француз отримує тренерську ліцензію, яка дозволить йому підписати контракт з мюнхенцями у найближчий час.

Срібний призер чемпіонату світу Франк Рібері грав за «Баварію» з 2007 по 2019 роки. За ці сезони футболіст став лідером команди та завоював справжню повагу серед вболівальників та керівництва. Сезон 22/23 став останнім у кар’єрі Рібері у складі «Салернітани». Одразу після цього він почав здобувати професію тренера. Рібері досить старанно проходив уроки , приділяв багато уваги теорії та сучасним підходам в тренуванні.  Не дивно, що Рібері швидко отримав посаду тренера з розвитку технічної майстерності в «Салернітані». 

По завершенні навчання Рібері розраховує перейти до структури «Баварії». Він знає, що його завжди чекають, і керівницто «Баварії» готове запропонувати йому  посаду. На першому етапі Франк планує тренувати молодіжний склад «Баварії». А в перспективі можлива й більш вагома посада, а може й головного тренера основної команди. Тим більше, що зараз Томас Тухель не справляється з роботою і йому вже шукають заміну. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background