Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лідери Євро-2024. Які команди мають більше шансів на успіх?

Лідери Євро-2024. Які команди мають більше шансів на успіх?

Чемпіонат Європи став однією з головних футбольних тем. Вже відомі усі учасники турніру. На евро-2024 ставки на матчи виставлені беттінговими аналітиками. А фанати футболу намагаються передбачити підсумки турніру та будують прогнози, хто ж із учасників сильніший.

Незважаючи на те, що ставки на Євро 2024 вже доступні, ми спробуємо розібрати, хто має більше шансів на успіх, не звертаючи уваги на котування. Адже, як свідчить практика, на кожному турнірі знайдеться одна чи кілька збірних, які можуть здивувати.

У кого більше шансів на перемогу

Роблячи прогнози на переможця турніру, необхідно також звертати увагу до складу груп, у яких грають збірні. У списку найімовірніших фіналістів зазначимо такі команди:

• Англія;

• Франція;

• Португалія.

Іспанців багато хто теж виставляють у статусі фаворита. Наприклад, аналітики найкращої БК Казахстану Паріматч вважають, що іспанці треті за шансами, після англійців та французів. Але якщо подивитися, в яку крупу потрапила червона фурія, для початку необхідно пробитися в плей-офф. У суперники іспанцям дісталися збірні Хорватії, Італії та Албанії.

Щодо італійців, шанси на захист титулу у чинних чемпіонів примарні. Знов-таки, причиною може стати складна група. Також команда в останній рік показує далеко не топовий рівень футболу.

Господарів турніру теж багато хто розглядає серед фаворитів. Але Бундестім поки що не виглядає збалансовано. Команда знаходиться на стадії перебудови. Якщо німецька машина виграє домашній Чемпіонат Європи, це можна буде розцінювати як невелику, але сенсацію.

Чи стануть родоначальники футболу вперше чемпіонами Європи?

Англійці підходять до турніру, можливо, найкращим складом історії. Усі футболісти основи грають на топовому рівні та знаходяться на піку форми. Чого тільки варті Фоден, Кейн та Беллінгем. Команда Гарета Саутгейта збалансована. Важко знайти проблемні позиції цього колективу. І найголовніше, порівняно з минулими великими турнірами, від «трьох левів» очікується агресивний футбол із великою кількістю голів. Адже поточний склад прямо до цього сприяє.

Франція: склад на мільярд євро

Французи підходять до Євро-2024 з одним із найдорожчих складів серед збірних у світі. Один тільки Мбаппе оцінюється в 180 млн. євро. При цьому збірна є віце-чемпіоном світу з найкращим бомбардиром турніру у складі.

Починаючи з 2016 року, французи зіграли у фіналах усіх великих турнірів. Зважаючи на те, що тренерський штаб збірної не змінився, а команда лише постійно посилюється, не буде здивуванням, якщо Франція знову опиниться у фіналі.

Португалія: найефективніша команда у кваліфікації

Трохи несподівано португальці стали найрезультативнішою командою кваліфікаційного раунду Євро-2024. Команда забила 36 м'ячів у 10 матчах або в середньому 3,6 голів за гру. Але при цьому Португалія і пропустила найменше – всього 2 голи та обидва в одному матчі. У 9 із 10 ігор ворота португальців залишилися «сухими». Такий яскравий виступ автоматично підносить колектив у статус одних із головних претендентів, якщо не на перемогу, то на вихід у фінал точно.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background