Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв: нокаут в 9-му раунді

Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв: нокаут в 9-му раунді

12 грудня Лондон порадував любителів боксу чемпіонським боєм на Уемблі Арені.

На ринг вийшли Ентоні Джошуа і Кубрат Пулєв. У Джошуа 4 пояса чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO і другорядний IBO), 24-1, 22 КО. Кубрат Пулєв – 28-2, 14 КО.

Джошуа був на коні, повністю захопивши лідерство на рингу. Неймовірні атаки, в результаті яких Пулєву чотири рази відкривали рахунок. У цьому бою Ентоні знову, як і в зустрічі з Кличком в недалекому минулому, відзначився своїми знаменитими вибуховими серіями.

Потужна атака Джошуа дозволяла йому перемогти вже в третьому раунді: Пулєв підставив противнику спину, не знаючи, куди подітися від його ударів. Рефері дав можливість болгарину продовжити бій, але рахунок все ж відкрив. Але незабаром рефері знову зафіксував Пулєву нокдаун. Болгарина врятував гонг на перерву.


Після такого яскравого початку Ентоні, очевидно, вирішив продовжити бій, тому злегка знизив свій темп і перестав форсувати події. Британець використовував свою перевагу в зрості та розмаху рук, запускаючи довгий джеб, і проводив свої коронні апперкоти. Ситуація перебувала під його повним контролем.

9-й раунд став вирішальним. Британець почав неймовірну атаку на Кубрата, і втомлений після потужних атак болгарин почав здавати позиції. Навіть з третього за рахунком нокдауну Пулєв ще спробував вийти, але черга сильних ударів завершила його спроби. Відмашка рукою рефері, і перемога за Джошуа.

Першим, хто привітав британця з перемогою, став Флойд Мейвезер. Він уже готується до виставкового бою. Нам же не терпиться побачити поєдинок Ентоні Джошуа з українським боксером Олександром Усиком.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background