Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джойс хоче зустрітися з переможцем бою Усик – Джошуа на стадіоні Емірейтс

Джойс хоче зустрітися з переможцем бою Усик – Джошуа на стадіоні Емірейтс

Британський боксер Джо Джойс має намір провести поєдинок з переможцем супербою між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа. Британський суперважковаговик є обов'язковим претендентом на титул за версією WBO. Він заявив, що хотів би провести бій за пояс WBO на стадіоні Emirates в Лондоні.

Раніше цей стадіон не приймав боксерські поєдинки, але Джойс впевнений, що все буде організовано на вищому рівні. Він вважає, що це було б найкращим варіантом для історії. Йому дуже подобається цей стадіон, і він чекає моменту, коли зможе вийти на ринг, в оточенні трибун Emirates.

Перед тим як вийти на ринг з переможцем бою Усика і Джошуа, Джойсу належить провести ще один бій. Йому доведеться битися з камерунцем Карлосом Такамом.

Бій Олександра Усика та Ентоні Джошуа пройде 25 вересня в Лондоні, на стадіоні Tottenham Hotspur. На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, які Джошуа завоював перемогою над Володимиром Кличком в 2017 році. Спочатку цей поєдинок не планувався, оскільки Ентоні Джошуа був близький до об'єднавчого бою з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі. Однак у травні арбітраж зобов'язав Ф'юрі провести матч-реванш з Деонтеєм Вайлдером не пізніше вересня 2021 року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background