Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джима та Прима пропустять чемпіонат України з біатлону

Джима та Прима пропустять чемпіонат України з біатлону

Українські біатлоністи Юлія Джима та Артем Прима пропустять чемпіонат України з біатлону, який розпочнеться 22 грудня у Яворові (Львівщина).

Про це оголосили у національній біатлонній федерації.

Відомо, що причиною пропуску Джими буде її підготовка до участі у «Різдвяній гонці»  у Гельзенкірхені (Німеччина) 28 грудня.

Нагадаємо, що минулого тижня Юлія провела свою першу гонку в новому сезоні Кубка світу світу з біатлону, посівши 74-те місце в спринті у французькому Ансі. Стартові два етапи у Контіолагті та Гохфільцені спортсменка пропускала через позитивний результат тесту на COVID-19.

Прима не братиме участі у змаганнях через відновлення після травми. Водночас біатлоніст налаштовується повернутися до змагань вже на наступному етапі Кубка світу в словенській Поклюці у січні.

За словами тренера жіночої збірної України Олександра Кравченко, він очікує побачити у Яворові більшість провідних біатлоністок країни.

Тренер чоловічої команди Юрай Санітра запевнив, що решта основного складу збірної має вирушити до Яворова. Стосується це й Дудченка, що за два дні після закінчення національної першості змагатиметься в Ґельзенкірхені.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background