Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джима та Підручний виступлять на Різдвяній гонці у Гельзенкірхені

Джима та Підручний виступлять на Різдвяній гонці у Гельзенкірхені

Визначився склад збірної України на щорічній виставковій гонці Biathlon World Team Challenge, або «Різдвяній гонці», яка пройде 28 грудня у німецькому Гельзенкірхені.


Про це інформує сайт гонки.


Традиційно «Різдвяна гонка» складатиметься з двох частин у форматі змішаної естафети: масстарту та переслідування, що стане вирішальною гонкою та визначить переможців.


Відомо, що у  змаганнях візьмуть участь Юлія Джима і Дмитро Підручний. Обидва лідери українців, які пропустили перший етап Кубка світу в Естерсунді через проблеми зі здоров'ям, повернуться до змагань на другому етапі у Гохфільцені (8-10 грудня).


Біатлоністи вдруге разом виступлять у «Різдвяній гонці». У 2021-му вони посіли друге місце у масстарті, однак за підсумками переслідування стали лише восьмими.


Нагадаємо, у 2022 році переможцями гонки стали французи Жюлія Сімон і Фаб'єн Клод. Україна двічі вигравала «Різдвяну гонку»: у 2008-му це вперше зробили Оксана Хвостенко та Андрій Дериземля, а у 2014-му переможний результат повторили Валентина Семеренко і Сергій Семенов.


За кількістю перемог Україна поступається лише Німеччині (4), Норвегії та Росії (по 5).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background