Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Двоє зрадників перейшли до російських клубів

Двоє зрадників перейшли до російських клубів

Українські футболісти Артур Мурза та Мирослав Зновенко перейшли до російських «спартака» та «хімок». Гравці перебувають на огляді та планують підписати контракти. 

Голкіпер Мирослав Зновенко родом з Луганська. Він грав у Дніпрі-1 та долучався до лав молодіжної збірної України під керівництвом Руслана Ротаня. На правах оренди футболіст виступав за «Нікополь», а 2023 році залишив «Дніпро-1».  Зараз він перебуває на зборах в стані спартака-2, у якому також працюють відомі колишні гравці Зубов та Віценець. Скоріше, що за протекцію і цих зрадників отримав запрошення Зновенко. 

Артур Мурза народився у Волновасі та грав за «Маріуполь», «Волинь», «Оболонь», «Металіст». У 2022 році він виїхав за кордон та грав у латвійську Валмієру й австрійському «Капфенберзі», а також у казахських клубах. Після отримання статусу вільного агенту відгукнувся на запрошення «хімок». За словами тренера «хімок», у Мурзи вже є російський паспорт.  

Маємо чітку тенденцію, коли до країні-терориста їдуть влаштовуватися у якості футболістів та тренерів в основному представники з Донбасу, навіть з досвідом роботи в національних збірних України різних вікових груп. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background