Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Допінг-проба британського легкоатлета показала наявність кокаїну в крові

Допінг-проба британського легкоатлета показала наявність кокаїну в крові

Легкоатлет з Великобританії Олівер Дастін ризикує пропустити Олімпійські ігри-2020 в Токіо і отримати тривалу дискваліфікацію. Допінг-проба британця показала позитивний результат. У крові спортсмена виявили кокаїн, і це може обернутися серйозними неприємностями для нього.

Сам Дастін вже виступив із заявою з цього приводу. Він стверджує, що ніколи в житті не приймав кокаїн і вважає цей інцидент навмисним забрудненням з боку конкурентів. Олівер заявив, що звернувся за допомогою до юристів, його справу ведуть французькі фахівці з антидопінгових справ. «На даний момент називати допінг-пробу позитивною некоректно», – резюмував легкоатлет.

Дастін був включений в Олімпійську збірну Великобританії після успішного виступу на відбіркових змаганнях в Ніцці. Легкоатлет кваліфікувався на Олімпіаду після того як показав результат 1 хвилина 44 секунди в бігу на дистанцію 800 метрів. Через 2 тижні після цих змагань з'ясувалося, що допінг-проба дала позитивний результат на кокаїн. Якщо з'ясується, що Олівер дійсно приймав заборонений препарат, його результат буде анульовано.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background